ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Blijft Spiritualia ja dan neen online voortbestaan?

Tsenne Kikke Auteur
Tsenne Kikke

Geplaatst op
woensdag 7 februari 2018 21:56

De knoop werd nog niet doorgehakt. Waarom niet?...

Vanaf eind december tot en met half januari waren er velen in verlof. En, nadat ik mezelf over de stand van zaken had geïnformeerd, kan ik nu daarover het volgende aan jou mededelen...

In elke gezonde maatschappij kan 80% van de leden van de bevolking zorgen voor de 20% zwakken, minderbedeelden, zieken, stempelaars, en zo meer. Maar, op deze website is net het tegenovergestelde het geval..., doch met dit verschil: in plaats van 20% is het 0,002%.

Ter verduidelijking...

Van de oorspronkelijke meer dan 2.500 ingelogde lezers en de meer dan 6.500 personen en organisaties, die in Zoek&Vind vermeld staan - dus: 9.000 in totaal - waren tot nog toe slechts een 20-tal bereid een steentje bij te dragen om het voortbestaan van deze website te garanderen... Zo kwam ik aan die 0,002%.

En, van die 20 hebben 7 ervan de 24 eurokes nog altijd niet betaald... :-) Hetgeen betekent dat het minder dan 0,002% zou kunnen worden. :-) Anderzijds was er wél 1 lezer die 100 euro heeft geschonken, hetgeen de kloof tussen 0,001% en 0,002% ietwat goedmaakt.

Spiritualia kenbaarder maken

Uiteindelijk gaat het er niet zozeer om enkel en alleen de jaarlijkse kosten te dekken, maar vooral om een budget te vergaren teneinde deze website naar buiten toe beter te kunnen promoten. Een iets, dat in het voordeel kan zijn van al de 6.500 zelfstandigen en bedrijfjes die nu al in Zoek&Vind vermeld staan.

Binnenkort zal er dan een allerlaatste bericht naar iedereen worden verstuurd, met de vraag of (1) ze ja dan neen deze website willen steunen, (2) een abonnement van een hoger bedrag willen nemen, (3) of ze - ondanks het feit dat ze niets wensen te storten - tóch ingeschreven willen blijven, en (4) of ze zichzelf zullen uitschrijven, of uitgeschreven willen worden.

Laten we dus de respons van die mailing afwachten...

Nota: Natuurlijk hoeven al de 20 personen, die reeds hebben gereageerd, dat niet meer voor een tweede maal te doen. In elk geval zijn ze van harte bedankt!

Nu zouden de 8.980 anderen nog moeten volgen... :-)

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2018 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht