ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Noord-Korea trok opnieuw aan de koordjes, waardoor Trump nogmaals begon te dansen

Het kat-en-muisspel tussen Tump en Kim Jong-un houdt maar niet op.
door Tsenne Kikke - vrijdag 1 december 2017 22:39

De 74-jarige Koreaanse Ri Chun-hee is sedert februari 1971 de belangrijkste presentatrice van de 'Korean Central Television'. Ze staat in onze gewesten bekend om haar emotionele en soms venijnige toon bij het presenteren. Ri Chun-hee verschijnt meestal in een roze pak - of, in traditionele Noord-Koreaanse kledij. Ze wordt door de autoriteiten aldaar geprezen om haar bombastische stem, indrukwekkende stemming en buitengewone welsprekendheid: met zulk een kracht, dat ze de 'vijanden doet schudden'.

Enkele dagen geleden kondigde ze de geslaagde lancering van een geavanceerde ICBM Hwasong-15 aan. Het zou om een intercontinentale ballistische raket gaan, die in staat is om de Verenigde Staten te bereiken. Op basis van de verspreide beelden zou er in de rest van de wereld onnodige onrust zijn ontstaan...

Enerzijds laat Noord-Korea zich voor de zoveelste maal met deze rakettest gelden, maar anderzijds is er geen enkele reden om jou erover ongerust te maken, tenzij Dondald Trump niet beseft dat blaffende honden zelden of nooit bijten. Kan jij hem daarop wijzen? Danke!

Ondertussen zijn er wel nieuwe sancties, richting Noord-Korea, onderweg... Maar 'k denk niet dat Kim ervan wakker zal liggen.

En, nu we het toch voor de zoveelste maal over Noord-Korea hadden: hierna volgen nog enkele bizarre weetjes...,

... maar in andere delen van de wereld gaat het er veel, véél slechter aan toe.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2018 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht