ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

YouTube verwijderde promotievideo voor seksvakantie, omdat die té ver ging

Wat verkoopt er beter dan seks?...
door Tsenne Kikke - vrijdag 6 oktober 2017 19:38

Het moet niet altijd over het onderwerp 'Zelfkennis' gaan, nietwaar? Tenslotte is daarin toch geen mens geïnteresseerd. Maar seks is wel iets wat nog zeer goed verkoopt. Bijvoorbeeld...

Een meest bizarre videoclip van 'Good Girls Company' promootte een vierdaagse erotische vakantie naar een privé-eiland, gelegen nabij de havenstad Cartagena van de noordelijke Colombiaanse kust.

Reizigers krijgen er in november van dit jaar vier dagen lang het gezelschap van tientallen prostituees en hebben toegang tot onbeperkte hoeveelheden voedsel, drank en drugs. Veel té expliciet, vond YouTube, die de promotievideo intussen verwijderde.

De beelden voor de vakantie lieten weinig aan de verbeelding over. In bikini geklede vrouwen dansen op een jacht en laten zich overgieten met champagne. Een man gooit zich op bed tussen de prostituees en eet chocoladedesserts vanop hun lichamen, enzovoorts.

In totaal maken slechts dertig mannen ‘kans’ op die droomreis. Zij worden 24 uur op 24 omringd door zestig prostituees, waarbij elke man door 2 vrouwen wordt bediend. Indien je dus interesse hebt in een welverdiende vakantie met onbeperkte vrijpartijen, drugs, alcohol en uitgebreide maaltijden, moet je je wel haasten, meneer. Ook is er een luxueuze jacht, jetski’s en een volleybalveld tot jouw beschikking...

Wat betaal je ervoor? Het antwoord is: 5.000 dollar: iets van een 4.270 euro. Voor dat geld krijg je een orgie op de eerste dag, dertig minuten in bed met zestien vrouwen op de tweede dag, en luxueuze feestjes op dag drie en vier. En ja: de condooms zijn er natuurlijk ook 'gratis'.

"Vooral dat van dat volleybalveld klinkt interessant," merkte een lezer op.

Nogmaals: de inhoud van die erotische vakantie was echter te expliciet voor YouTube. De beelden werden om die reden dan ook verwijderd. Flauw, hé!?

Tevens stelde Sergio Londoño Zurek, de burgemeester van Cartagena, alles in het werk om die ‘exclusieve trip’ te verbieden. “Dit is een obsceen filmpje, waarin de goede naam van onze stad besmeurd wordt. Het is onaanvaardbaar dat ze ons willen afschilderen als een seksparadijs. Dit soort toerisme willen we niet.”

De wetgeving heeft hij alvast aan zijn kant: prostitutie is niet verboden in Colombia, maar pooierschap wel, en nu is men dapper aan het uitzoeken of het er iets mee te maken heeft.

Filmpje bekijken?...

Het moet dus niet altijd over het onderwerp 'Zelfkennis' gaan, nietwaar? Tenslotte is daarin toch geen mens geïnteresseerd. Maar seks is wel iets wat nog zeer goed verkoopt. En, zelfs indien men er - zoals in dit geval - niet voor betalen kan, stellen zeer veel breinen hun lichamen op hun gemak door alleen al naar de foto's te kijken en de woorden te lezen. 'Voeding voor de verbeeldingswereld,' wordt dat genoemd. Totaal gratis zelfs. Tot 50 jaar geleden kon men er slechts over dromen; of, er effectief voor betalen...

Zo verscheen de allereerste 'Playboy' in 1953, met de naaktfoto's van Marilyn Monroe, die reeds eerder in 1949 voor een naaktkalender werden gemaakt, op 50.000 exemplaren. Het kostte Hugh Hefner een banklening van 600 dollar en een aandelenkapitaal van zo'n 8.000 dollar; geld, dat hij inzamelde bij een 40-tal familieleden en vrienden.

Hij verrijkte zich dus door op de menselijke verbeeldingswereld in te spelen. Nu, na zijn dood, was er meer dan 40 miljoen dollar erfenis te verdelen. In zijn testament schreef hij neer naar wie dat moet gaan: zijn vier kinderen Christie, David, Marston en Cooper, en enkele goede doelen die hij tijdens zijn leven altijd had gesteund.

Hefner leverde toen al het zoveelste bewijs, dat er veel meer geld te verdienen was door de verbeeldingswereld te manipuleren, dan door de zuivere rede aan te spreken.

Bron: Het Nieuwsblad, en zo meer.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2017 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht