ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Een borstvergroting dankzij hypnose: kan dat?

In elk geval: volgens een hypnotiseur kan dat wel…
door Tsenne Kikke - vrijdag 8 september 2017 18:59

Om een mens in slaap in een nog diepere slaap te loodsen, heb je geen speciale diploma's nodig. Iedereen kan het aanleren, en zeer veel mensen zijn voor hypnose vatbaar.

Over dat onderwerp hebben we het reeds meermaals gehad. Ook over het feit dat men met een mens in trance eender wat kan uitspoken - of, hem/haar eender wat kan laten uitvoeren. En zij, die het tegendeel durven beweren, liegen.

Toch zeggen sommigen dat je een mens geen zaken tegen zijn/haar wil kunt laten uitvoeren. Maar onder hypnose kan je een mens met een sterke eigenwil willoos maken, indien je de juiste suggesties inspreekt. Met 'juiste suggesties' bedoel ik: woorden, die zowel door het onderbewustzijn, als door het gevoels- en denkcentrum in dat moment als 'logisch' kunnen worden aanvaard.

Anders gezegd: mensen onder hypnose worden gemanipuleerd, zonder dat ze het beseffen. Het zijn vooral de postsuggesties waarvoor men moet oppassen, zijnde: suggesties, die - nadat de persoon opnieuw tot 'volle bewustzijn' is gekomen - jarenlang kunnen nawerken.

Zo heb ik ooit eens een hypnotiseur uit het Waasland persoonlijk gekend, die in Antwerpen een kamertje had gehuurd, waar hij regelmatig seks met zijn vrouwelijke cliënten bedreef, en hen achteraf de suggestie insprak om op een later tijdstip nog eens langs te komen. Soms doe je als vrouw er dus goed aan om niet op jezelf naar zo'n individu toe te gaan - tenzij je tot een avontuurtje aangetrokken bent, en je in zijn smaak valt. :-)

Maar, natuurlijk kan hypnose eveneens voor andere doeleinden worden gebruikt. Bijvoorbeeld: voor vrouwen, die graag een grotere cupmaat willen, maar zich niet aan de operatietafel willen wagen.

Indien we hypnosetherapeut Jo De Rijck uit Heusden-Zolder mogen geloven, kan het ook zónder siliconen. Op zijn website 'Powerhypnose' kan je lezen dat zo'n sessie 150 euro kost, en dat het ook via Skype kan geschieden: dit, ofwel door hemzelf, ofwel door een zekere Ruth Roman.

"Tijdens de sessies vragen we aan het onderbewustzijn van de dame in kwestie om de cupmaat te vergroten. Binnen de drie maanden is de vergroting een feit." Niet te geloven? Dat vonden ze bij HLN ook, en dus woonde de HLN-videoreporter een sessie bij.

In die videoreportage van HLN, waarvan hier de link, is te zien hoe De Rijck Iris in slaap hypnotiseert en haar 'onderbewustzijn' vraagt haar cupmaat te vergroten.

"Onderbewustzijn, jij gaat ervoor zorgen dat Iris de komende weken iedere dag meer en meer borstomtrek krijgt. Jij gaat daarvoor alles doen: hormonaal, lichamelijk, emotioneel, wat je maar nodig hebt." De meeste mensen hebben in hun DNA een bepaalde cupmaat liggen, daar kan je nooit overgaan. Maar bijna niemand zit aan de ideale cupmaat," aldus De Rijck.

"Het is op een natuurlijke wijze, beter dan met siliconen. Ik denk dat het ook wat minder pijnlijk is dan onder het mes te gaan. We zullen zien, ik hoop dat het echt wel effect zal hebben," reageerde Iris. Binnen drie maanden weten we of de hypnose echt gewerkt heeft...

Bron: HLN.be & Skynet

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2018 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht