ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Hoe komt dat gat op Mars?

Wetenschappers vragen zich af hoe een enorm groot gat om planeet Mars is ontstaan.
door Angelus - woensdag 14 juni 2017 17:35

Ook wetenschappers verbonden aan de NASA worden soms met de meest vreemde en onverklaarbare anomalieën, die op de planeet Mars werden ontdekt, geconfronteerd. Ditmaal ging het om een foto van een vreemde krater, die door de 'Mars Reconnaissance Orbiter' werd genomen.

Vanop een afstand is duidelijk te zien hoe een reuzengrote put sterk verschilt van al de andere putten die het uit bevroren kooldioxide bestaande Marslandschap spikkelen. Dat landschap verkreeg de bijnaam 'Terrein van Zwitserse kaas' omdat het er sterk op lijkt.

De wetenschappers stellen zich vragen over hoe die gigantische kuil is ontstaan. Ofwel is het er gekomen nadat iets vanuit de ruimte op de planeet is neergestort, ofwel was er sprake van een soort van grondverzakking.

Natuurlijk komt het niet als een verrassing over dat UFO-experts durfden beweren, dat die krater een teken is van buitenaards leven op Mars, en dat het zelfs een toegangspoort zou kunnen zijn tot een ondergrondse wereld...

En, als we dan toch aan het fantaseren zijn, zou het ook kunnen dat de één of andere mythologische Romeinse god met zijn vinger in het Marsoppervlak aan het peuteren is geweest.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2017 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht