ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

11 vreemde verhalen, daterend uit 2011 …

In deze knettergekke wereld doen zich vreemde verhalen voor: in dit nieuwsberichtje vind je er enkele voorbeelden van.
door Angelus - zondag 1 januari 2012 18:10

1) Hieronder een verslag van de 3.500 ‘moedige mensen’ die bereid waren om - net als in 2010 - gevolg te geven aan een oproep om zonder broek of rok in de ondergrondse trein te stappen.2) Dan hebben we het knettergekke idee van de Duitse man die een tatoeage op zijn penis liet aanbrengen... Maar, wat het voor hem opleverde was niet zo knettergek.

3) Het boek, getiteld ‘'What Every Man Thinks About Apart From Sex'’ en dat 200 bladzijden telt, verkocht veel meer exemplaren dan de boeken over Harry Potter en het boek 'Da Vinci Code' ... Je moet maar op het idee komen!


4) Een jonge moeder is zó sterk door de roze kleur geobsedeerd dat alles in haar huis die kleur draagt.5) Over tegenslag gesproken ... Een zekere Jesse Robinson werd als minderjarige door de politie gearresteerd omdat hij poepdronken was. Hij verbleef een geheel weekend in een gevangenis en daarna verscheen hij voor de rechter.6) Een 3-jarig kindje viel van een achtste verdieping naar beneden, maar een airconditioninginstallatie redde zijn leven.7) Een man kwam in een rioolputje vast te zitten omdat hij op zoek was naar zijn gsm die daarin was gevallen.8) Dan hebben we nog het verhaal van de vrouw die met haar wagen in natte cement reed en weigerde uit te stappen omdat ze anders haar schoenen zou hebben vuilgemaakt ...9) De 40-jarige Dinora Rodriguez onderging plastische chirurgie, maar in plaats van twee borsten leek het alsof ze er daarna slechts één had.10) Steve and Karen Vailes huwden met elkaar in een waarachtige Halloween sfeer ...11) En de laatste gebeurtenis heeft met kerstversiering te maken.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2017 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht